• Altijd scherp geprijsd
  • Groot assortiment
  • Franco leveringen vanaf 150,-
0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Klantenservice  van APdV Supplies - Dé online IT webshop


APdV Supplies. Dé online IT webshop staat voor professionele en betrouwbare IT Producten die specifiek gericht zijn voor het MKB in Nederland. Wij voeren hierbij het betrouwbare merken Zoals Acer, Toshiba, HP en anderen.

Service is onze sterke punt

Service is een van onze belangrijkste sterke punten. Naast een scherpe prijs kunnen onze klanten ook rekenen op de altijd vriendelijke service. Door aandacht te hebben voor de klant en te luisteren naar de wensen bieden wij advies op maat.

Klant tevredenheid

De klant is koning, dat zal bekend klinken. Maar bij APdV Supplies maken we daar niet alleen een mooi gezegde van. We leven het ook na. Door de tijd te nemen voor de klant en te luisteren naar de wensen leveren wij advies op maat. 

Technische Dienst

APdV Supplies repareert, installeert en onderhoudt elke computer, aan de hand van vaste tarieven. Upgrades worden direct en onder toeziend oog van de klant uitgevoerd. En reparaties worden toegelicht.

Voorraad en prijzen

APdV Supplies streeft ernaar om de online voorraad binnen 24 uur te kunnen leveren vanuit onze leveranciers. Op de website wordt elke dag een update gedaan van hun assortiment en de prijzen. Wij proberen elke dag de gegevens te updaten maar kunnen geen real time voorraad garanderen.

© APdV Supplies 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer