• Groot assortiment
  • 14 Dagen bedenktijd
  • Eigen technische dienst
Cart 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Data Backup Software

Tegenwoordig is iedereen actief met hun computer. Maar het kan voor komen dat de computer een storing krijgt waardoor uw bestanden kwijt zijn. Daarom heeft APdV Supplies een backup software pakket waarmee data bestanden extern opgeslagen kunnen worden.

Data backup naar een NAS

Een van de mogelijkheden om uw bestanden backup te laten doen is met een nas. Een nas is een netwerk opslag medium wat thuis of op kantoor geinstalleerd kan worden. U kunt hier 2 harde schijven in installeren die telkens intern weer een kopie maken. Als u zorgt dat u de belangrijke bestanden op de nas opslaat dan backupt uw nas de bestanden voor u.

Online data backup software

Tegenwoordig kunt u ook online bakups laten maken. Met een backup software programma stelt u in welke bestanden u automatisch wilt backuppen. Hiermee maakt het backup software pakket online een backup.

Data backup software mogelijkheden

Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij verschillende backup software programma's die u kunt gebruiken om uw bestanden te backuppen. Vraag naar de mogelijkheden of prijzen en bel 050 7520 161

© APdV Supplies, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.