• Altijd scherp geprijsd
  • Groot assortiment
  • Franco leveringen vanaf 150,-
0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Computer APK Keuring

Sinds kort is het bekend geworden dat alle banken nu vijf harde regels hanteren waaraan moet worden voldaan om bij internetfraude voor vergoeding in aanmerking te komen. Wij bieden klanten een APK Keuring om geïnteresseerde consumenten in een handzame oplossing een veilige oplossing te bieden.

Ervaringen die consumenten het afgelopen jaar met hun bank hadden liegen er niet om. Zij werden slachtoffer van internetfraude waarbij duizenden euro’s van hun rekening werden afgehaald. De bank hield in die gevallen echter voet bij stuk: de slachtoffers hadden hun computer niet up-to-date beveiligd en kregen daarom het gestolen geld niet uitgekeerd. Een nachtmerrie voor iedere consument. Met het laten keuren van uw computer heeft u de mogelijkheid dit te voorkomen.

Waarom mijn computer laten keuren?

Meer zekerheid als u slachtoffer bent van internet fraude

De consument die kan aantonen dat zijn pc goed onderhouden wordt staat stevig in zijn schoenen als de bank hem niet tegemoet wil komen wanneer hij het slachtoffer is van internetfraude.Met een APK keuring krijgt u meer zekerheid. Zekerheid dat de bank de consument niet meer zomaar kan afschepen bij internetfraude.

Laat uw computer APK keuren

Wij bieden klanten een goedkope manier om hun pc te laten onderhouden zodat deze altijd veilig en betrouwbaar is. Wij hebben een APK check voor onze klanten opgezet waarmee wij uw computer updaten, controleren en eventueel op afstand kunnen onderhouden.

Kosten voor eenmalige APK check € 65,- excl BTW

 

 

© APdV Supplies 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer