• Altijd scherp geprijsd
  • Groot assortiment
  • Franco leveringen vanaf 150,-
0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Camera beveiliging installatie

Wij zijn de specialist in Camera beveiliging installatie

APdV Supplies staat voor professionele en betrouwbare camera beveiliging systemen specifiek gericht op het MKB in Nederland. Wij voeren het betrouwbare camerabeveiliging merk Calyzo. In samenwerking met Calyzo hebben wij speciaal voor het MKB, betaalbare beveiligingspakketten samengesteld.  Deze camerabeveiliging systemen kunnen naar eigen wens uitgebreid of aangepast worden.

Goedkoop Camera beveiliging systeem

Nieuw bij APdV Supplies is de premiumline camerabeveiliging recorders van Calyzo! Nu zijn de standaard camerabeveiling recorders met 1000GB opslag!

De goedkope premium camerabeveiliging recorders beschikken over Full Network mogelijkheden met toegang via internet en mobiel. Deze nieuwste technologie maakt het mogelijk om uw recorder bijna geheel te bedienen via internet overal ter wereld.

Kwaliteit camera beveiliging systemen

Alle camerabeveiliging systemen van Calyzo voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de hedendaagse markt stelt en dragen zorg voor een goede verwerking van de beelden en uiteraard een preventieve werking. Calyzo camera beveiliging systemen staan voor makkelijke installatie zonder technische kennis. De camera beveiliging systemen zijn plug and play. Slechts kabels aansluiten en klaar. Mocht u er niet uitkomen met de internet view dan kunt u dit door ons laten doen.

Alle beveiligingsproducten van Calyzo staan tevens opgesteld in de Calyzo showroom te Groningen. Hier kunnen alle beveiligingsproducten worden bekeken en kan er tevens een persoonlijk advies worden gegeven aan de hand van uw eisen en wensen.

Kosten camera beveiliging systeem

Wij leveren uitsluitend kwaliteit camera's. U kunt een 8 kanaals Premium v2.0 NL DVR + 4x premium 540 lijnen camera's kopen voor € 1499,- excl BTW

De V2.0 is volledig up to date en beschikt over alle nieuwe technieken die mogelijk zijn met volledig internet toegang. Nog makkelijkere bediening, betere telefoon interface, kleiner en stiller....dat is de Premium V2.0 NL van Calyzo!

Bel voor advies en prijzen van camerabeveiliging systemen naar 050 7520 161

© APdV Supplies 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer